DİYALOG MÜZESİ

KUTAY KÖKTÜRK İLE

275. DİYALOG
BU KADAR DA YETER

8 Haziran 13:35
Siz de Gezi Zaferi'ni kutlayanlardansınız sanırım?
8 Haziran 20:07

Tüm kalbimle Gezi'deyim. Selam ve sevgiler...


Saygı ve selamlar bizden...

Hangi semttesiniz?
Yarın Taksim civarında olacağım, tanışmak isterim smile ifade simgesi
8 Haziran 21:45


Çok isterdim ama ben Bodrumda yaşıyorum.

DAHA SONRA


 
"Öztürk'ten Köktürk'e" başlıklı bir diyalog yazışabiliriz dilerseniz? İlginç buldum.

KASIM 2014 de İZMİR KISA FİLM FESTİVALİNDE "SİNEMA EMEK ÖDÜLÜ" ne LÜTFEDİLİP DEĞER GÖRÜLMÜŞ GÜNÜN ANISI İTİBARİYLEDE BİR PLAKETLE ONURLANDIRILMIŞTIM.
PLAKET DE SOYADIM "ÖZTÜRK" OLARAK YAZILMIŞTI.
FESTİVAL DÜZENLEYİCİSİ DOSTLAR BUNA ÇOK ÜZÜLMÜŞ, HEMEN DÜZELTİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞLERDİ. DOĞRUSU PEK ÜZERİNDE DURMAMIŞTIM.
SEVGİLİ ARKADAŞIM,DOSTUM YÖNETMEN ERTEKİN AKPINAR BODRUM'a KADAR GELİP ELLERİYLE "KÖKTÜRK" YAZAN
YENİ PLAKETİMİ TESLİM ETTİ.
DUYARLILIKLARI İÇİN FESTİVAL DİREKTÖRÜ SAYIN YUSUF SAYGI'ya ve ERTEKİN AKPINAR'a TEŞEKKÜR EDER,SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM
 
Sevgili dostum.Öneriniz harika. Ancak ben bilgisayar özürlüyüm. Face'de ki yazılarımı ve iletilerimi de zorlukla yapabiliyorum çünkü ikiyıldır yaşamı tek gözümle sürdürebiliyorum.Yani benim için çok zor olacak. Bağışlayacanı umar sana başarılar dilerim...(Valla bunu bile yarım saat'te yazdım.)

Bilseydim hiç zahmet çektirmezdim sn Köktürk. Zaman Tünelinizden takip etmeye çalışayım o halde. Teşekkürlerimle.

Kutay Köktürk (d. 1948), Türk oyuncu.

Tiyatro kökenli olan sanatçı, 30 yılda dokuz tiyatroda 33 oyunda rol almıştır. 54 sinema filminde çalışmalara ortak olmuştur. Televizyon dizilerinde ise 42 yapımın 2000'e yakın bölümünde görev yapmıştır.

Filmografi

  • Kurtlar Vadisi Pusu 2008-2009/ Bölüm 42-61/ 3.Serisi Olan Kurtlar Vadisi Pusuda Toplam 142-161/ 20 Bölüm Oynamıştır
  • Yalan Dünya - 2007
  • Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited 2006
  • Hayatım Sana Feda - 2006
  • Sağır Oda - 2007
  • Naciye'yi Kim Sevmez - 2005
  • Düşler ve Gerçekler - 2005
  • Sinema Bir Mucizedir / Büyülü Fener - 2005
  • Halk Düşmanı - 2004
  • Patroniçe - 2004
  • Mustafa Hakkında Her şey - 2003
  • Bir İstanbul Masalı - 2003
  • Kurşun Yarası - 2003
  • Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
  • Abdülhamit Düşerken - 2002
  • Bana Şans Dile - 2001
  • Balalayka - 2000
  • Akdeniz Fenerleri - 2000
  • Bizim Yunus - 2000
  • Fasulye - 1999
  • Deli Divane - 1997
  • Yasemin - 1997
  • Hüznün Yüzü - 1997
  • Gözlerinde Son Gece - 1996
  • Çılgın Badiler - 1996
  • Kurtuluş - 1996
  • Gölge Çiçeği - 1995
  • Eylül - 1995
  • Çözülmeler - 1994
  • İz - 1994
  • Manisa Tarzanı - 1994
  • Sekizinci Saat - 1994
  • Aşk Ölümden Soğuktur - 1994
  • Oyun Bozuldu - 1993
  • Saygılar Bizden - 1993
  • Şaban Askerde - 1993
  • Kız Kulesi Aşıkları - 1993
  • Yanlış Adres - 1993
  • Yaz Evi - 1993
  • Çıplak - 1992
  • Sarı Tebessüm - 1992
  • İnsanlar Yaşadıkça - 1992
  • Seni Seviyorum Rosa - 1992
  • Siyah Pelerinli Adam - 1992
  • Mahallenin Muhtarları - 1992
  • Uzlaşma - 1991
  • İlk Aşk - 1991
  • Abuk Sabuk Bir Film - 1990
  • Umuda Yolculuk - 1990
  • Cahide - 1989
  • Hoşçakal - 1989
  • Kaldırım Serçesi - 1989
  • Film Bitti - 1989
  • Sevgiler Düşlerde Kaldı - 1989
  • Ayaşlı ve Kiracıları - 1989
  • Keşanlı Ali Destanı - 1988
  • Deniz Yıldızı - 1988
  • Uyanık Gazeteci - 1988
  • Bir Tren Yolculuğu - 1988
  • Biri Ve Diğerleri - 1987
  • Dertli Dertli - 1987
  • Menekşeler Mavidir - 1987
  • Ateşböceği - 1987
  • Belene - 1987
  • Biz Doğarken Gülmüşüz - 1987
  • Bir Günah Gibi - 1987
  • Eski Sevdalar Gibi - 1987
  • Yaşamaya Mecburum - 1987
  • Muhsin Bey - 1987
  • Ateşten Günler - 1987
  • Yoksul - 1986
  • Acı Dünyalar - 1986
  • Sen Türkülerini Söyle - 1986
  • Utanıyorum - 1984